Logo true - Copy

جهان آرمانی

وب‌سایت رسمی نیما شهسواری

جهان آرمانی

وب‌سایت رسمی نیما شهسواری

پادکست به نام جان

ویژه برنامه : حکومت
قسمت دوم

به اشتراک‌گذاری لینک دانلود مستقیم پادکست به نام جان در شبکه‌های اجتماعی:

مشخصات پادکست

عنوان : پادکست به نام جان

ویژه برنامه : حکومت

قسمت دوم

برنامه‌ساز : نیما شهسواری

زمان : 35:00

با صدای : نیما شهسواری

توضیحات این قسمت از پادکست

حکومت
آدمی بر آن شد تا برای زیست بهتر جمعی حکومتی پدید آورد تا به واسطه‌ی آن رفاه بیشتر جمعی را برای خویش و دیگران به ارمغان آورد و حال این برساخت انسانی بدل به جولانگاهی برای کسب قدرت و خواندن استبداد شده است تا به کام به دیوان فرو رود خون دردمندان


قسمت دوم

در سه قسمت منتشر شده از ویژه برنامه حکومت از پادکست به نام جان هدف این است تا با ابتدایی‌ترین عناوین حکومت و سیاست آشنا شویم تا در آینده به عناوین بیشتری و درنهایت راهی راه پر پیچ و خم شناخت قلمرو و جهان آرمانی شویم


برنامه‌ی به نام جان قصد دارد تا درباب مباحث مهم باورها و دغدغه‌های دنیایمان به زبان ساده و بداهه سخن بگوید

پخش صوتی پادکست به نام جان

پخش تصویری پادکست به نام جان

پخش پادکست از اسپاتیفای

پخش پادکست از یوتیوب

توجه

 

این بخش از متن پادکست توسط هوش مصنوعی استخراج شده است. ممکن است شامل اشتباهاتی باشد یا به طور کامل با محتوای اصلی مطابقت نداشته باشد. هدف از این کار، بهبود دسترسی مخاطبین به محتوای پادکست و فراهم کردن امکان مطالعه و مرور سریع‌تر مطالب است

 

چرا متن پادکست را منتشر می‌کنیم؟

 

ما تصمیم گرفته‌ایم متن پادکست‌های خود را منتشر کنیم تا دسترسی به محتوای آن‌ها برای همه مخاطبان آسان‌تر شود. این اقدام به ویژه برای افرادی که ترجیح می‌دهند مطالب را به صورت متنی مطالعه کنند یا نیاز به مرور سریع‌تر دارند، مفید خواهد بود

 

متن پادکست چگونه استخراج شده است؟

 

این متن توسط هوش مصنوعی Speechmatics استخراج شده است. Speechmatics یکی از پیشرفته‌ترین فناوری‌های تبدیل گفتار به متن است که با استفاده از الگوریتم‌های پیچیده و یادگیری عمیق، صدا را به متن تبدیل می‌کند. این ابزار قادر است با دقت بالا و در زمان واقعی، گفتار را به متن تبدیل کند و از بیش از ۵۰ زبان مختلف پشتیبانی می‌کند

متن پادکست

 خب دوستان تو قسمت اول این برنامه ما تا یک جاهایی در باب این حکومت و حکومت داری صحبت کردیم از دلایل موجودیتش برآیندش و به نوعی یک خطکش هایی که در تعیین و فرم های حکومتی وجود داره رو هم توضیح دادیم.

 چکیده ای اگر بخوایم دربارش صحبت میکنیم و میشه دلیل وجودیت.

 مسلما آرامش و امنیتی است که زندگی اجتماعی انسان ها نیازمند بوده و انسان ها از همون دوران باستان احساس کردند که به یک حکومتی برای اداره زندگی اجتماعی شون نیاز دارند.

 برآیندش هم مسلما باید همون آرامش و امنیت و اون امنیت اجتماعی باشه.

 این انواع حکومت رو هم ما سه خط کش رو قرار دادیم.

 گفتیم یک نگرش اقتصادی تعیین کننده است.

 حالا از کمونیسم و سرمایه‌داری شکل میگیره و اون ایدئولوژی که اون حکومت رو تعیین میکنه مثل ایدئولوژی های دینی و یا ایدئولوژی های فلسفی و فکری که در جهان وجود داره و یک خط کش دیگه هم استبدادی بودن و یا مردمی بودنشه.

 دیکتاتوری و یا جمهوریت این حکومت هاست.

 با توجه به تعاریفی که تا اینجای برنامه ما درباره حکومت و حکومت داری دادیم، بهتره که حالا در باب انواع این حکومت ها صحبت بکنیم که یک تصویر بهتری رو داشته باشیم.

 فرای این، توی قسمت قبل من در باب چگونگی شکل گیری و تاثیر گذاری شکل گرفتن این حکومت ها صحبت کردم که به واسطه اون فرهنگ غالبی که توی کشور های مختلف وجود داشته، حکومت ها هم پایه ریزی شدند.

 یعنی به واسطه اون مشترک بودن یک کشور هایی مثل یونان باستان، فلسفه فکری و فرهنگی اون کشور به نوعی تعبیه شده که سرآخر نوعی جمهوریت رو تعیین کرده و تفسیر کرده.

 به واسطه اینکه یک قدرت متعال و لایزالی وجود نداشته و این فلسفه فکری قدرت رو تشریح می کرده و وقتی هم به سمت حکومت میرسه اون قدرت تشریح شده شکل میگیره و در کشورهایی که به نوعی یکتا پرست بودند مثل ایران خودمون به واسطه دین زرتشتیت ما اون حکومت رو در شکل همون مستبدانه خودش داشتیم.

 یعنی پادشاهی اونجا نقش اول رو داشت.

 با توجه به این تفاسیر ما با چند نوع و اشل حکومتی روبرو میشیم.

 در سرتاسر جهان قاعدتا کلاسیک ترین و شناخته شده ترینش همون حکومت های استبدادی است که حالا یا امپراطوری میشه یا خلیفه اون بالا هست.

 سلطان و یا پادشاهی که همه نام ها با هم متفاوت اند.

 اما موضوع مهم این نوع حکومت ها این هستش که یک شخص قدرت تمام امور رو در اختیار داره.

 ارکان مختلفی که قراره این مدیریت کشورها رو به دست بگیره در اختیار یک نفر هست.

 چون قوه اجرائیه ای که قرار هست اوامر و موضوعات رو پیش ببره.

 چه اون بخشی که قراره قانونگذاری بکنه.

 و تمامی ارکان قرار هست که توسط یک نفر پیش بره.

 یعنی پادشاه قانون گذاری میکنه.

 خودش قانون گذار هست.

 هر چیزی که از نظرش درست هست هر چارچوبی رو که فکر میکنه درست هست رو انجام میده.

 حالا وقتی به بعد اجرا میرسه باز هم همه چیز در اختیار اون هست.

 وقتی فرمان جنگی قرار هست که داده بشه باز هم همون پادشاه عمل میکنه.

 وقتی قرار به نگرش اقتصادیست باز هم پادشاه همون تعیین کننده اول و آخر همه اتفاقات یک کشور در اختیار یک فرد هست.

 ریشه فکری همون ریشه یکتاپرستی است.

 اعتقاد به خداست.

 یک فرهنگ غالبی که انسانها رو به یک جایگاهی میرسونه که معتقد و معترف باشند که یک قدرت ماورایی وجود داره که از همه بیشتر میدونه، از همه بهتر میتونه کار انجام بده و وقتی بر میگرده به جهان زمینی ما یعنی این نگرش آسمانی بر میگرده.

 خب قاعدتا یک نماینده ای باید از اون خدا روی زمین وجود داشته باشه.

 به این شکل افسار گسیخته اش از همون ابتدا شکل میگیره دیگه.

 یعنی اگر به تاریخ کشورها نگاه بکنیم مثلا تو برنامه قبلی هم اشاره ای بهش کردم.

 یعنی شما وقتی به مصر باستان نگاه میکنید این به شکل قدرتمندی بین اون کشور وجود داشته.

 یعنی شما پادشاهی داشتید که دقیقا جایگاه خدا را داشت حتی به نام خدا هم ازش یاد میشد.

 خب این نوع ابتدایی و کلاسیک نگاه حکومتداری در زمانهای گذشته بوده که حتی امروز هم در بعضی از کشورها ما شبیهش رو داریم.

 بعضی از کشورها هم امروز با تلفیقی از این نگاه ها همون نگاه گذشته و سنن قدیمی رو دارن دنبال میکنن که حالا در باب تفاوت ها و تمایزها و این به نوعی حکومت هایی که از هر سمت ذره ای رو گرفتن شاید دربارش صحبت بکنیم.

 اما این پادشاهی که ما ازش نام بردیم و گفتیم اولین پایگاه و جایگاه حکومتداری در بین انسان ها بوده کم کم تضعیف شده دیگه.

 یعنی ما کم کم نگاه جمعی انسان ها به این سمت رفته که خب این کاری که یک پادشاه قرار باشه که همه چیز رو در دست بگیره راهگشا نیست.

 چرا که ما باید فقط به دنبال یک پادشاه صالح بگردیم که شاید در بین صدها پادشاهی که ظهور میکنن یک پادشاه خوبی هم وجود داشته باشد که افکار مثبتی داشته باشد.

 اما قرار نیست که این اداره کردن به صورت سیستماتیک به سمت خوبی و بهتر شدن اوضاع پیش برود.

 یعنی شما مثلا به تاریخ پادشاهی ایران خودمان نگاه می کنید؟

 در همان دوران هخامنشیان که به عنوان دوران طلایی تاریخ ایران یاد میشه ازش؟

 خب پادشاهان زیادی بودند که روی کار آمدند.

 یک کوروش کبیر بین آن ها ظهور می کند که او پادشاه صالح مثلا هست.

 حالا اگر جایگاه کوروش به یکی دیگر از انسان ها می رسید شاید همچین اتفاقاتی رقم نمی خورد و اینها استثناء تاریخ هستند.

 در تاریخ تمام ملل هم همین شکلی هست.

 یعنی در کنار یک پادشاه صالح یک روزی می تواند یک پادشاه دیوانه هم امور را به دست بگیرد که همه چیز رو به نابودی ببرد و اصولا این آزمون و خطایی است که احتمال هر کدام از این خوبی و بدی ها درش وجود دارد.

 خب انسان ها کم کم قاعدتا به یک جایگاهی از لحاظ فکری می رسند که اعتقاد داشته باشند این پادشاهی و این اختیار امور را بی هیچ پشتوانه ای، بی هیچ نظارتی در اختیار یک فرد داده اند، راهگشا نیست.

 ما کم کم در این پادشاهی یک ارکان های دیگری را می بینیم که سعی می کنند این قدرت را به نوعی تضعیف بکنند.

 از شکل گرفتن یک جایگاهی مثل وزیر تا ارگان هایی که قدرتمند در کنار پادشاه به نوعی قصد بالانس کردن قدرت را دارند از نهاد مذهب.

 شما در نظر بگیرید تا هر ارگان دیگری که در کنار پادشاه قدرتمند باش و این قدرت رو به نوعی بالانس.

 ثمره ی این تفکر در طی مرور زمان خب پادشاهی رو تضعیف تر میکنه و ما میرسیم به اون جایگاهی که پادشاهی پارلمانی رو شکل میده.

 نکته اول این هستش که این پیشرفت در بین جوامع بشری یک پیشرفت خیلی کند و آهسته بوده.

 یعنی به نوعی نبوده که ما بخوایم در نظر بگیریم که پادشاهی به یک باره در گذر مثلا ده سال تبدیل به یک پادشاهی پارلمانی شده.

 نه این پادشاهی.

 امپراطوری سلطان بودن به نوعی سالیان درازی حکمفرما بوده و خیلی آهسته آهسته ارکانی وارد این قدرت شدن و این قدرت رو کم کم تضعیف کردن.

 هرچند در بعضی از کشورها به واسطه اون فرهنگ غالب که قبل از پیوستن اونها به اون باور یکتا پرستانه وجود داشته، این ارکان قدرتمند وجود داشتند.

 یعنی مثالش همون روم باستان هست دیگه؟

 یعنی شما روم باستان رو دارید که مردم پیش تر از مسیحیت و باورمندی به اون دین یکتا پرستانه مسیحیت باورهای چندخدایی و مشرکانه داشتند و خب می بینید که در بین اونها یک ارگانی که بتونه در برابر قدرت پادشاه صف آرایی بکنه مثل مجلس سنا وجود داشته که این هم برگرفته از همون نگاه مشرکانه هست.

 مثالش هم یونان هست و بقیه کشورهایی که این شکلی بودند یعنی اونها بیشتر اعتقاد به اون شور و مشورت داشتند و قدرت رو به نوعی از اون ابتدا سعی کردن که کمرنگ تر بکنه.

 هر چند که اون ریشه تفکر غالبی که مسیحیت باشه و یا اصولا ادیان ابراهیمی و یکتا پرستانه باشه قدرتمند تر هست و در همان کشورها هم شما یک قدرت غالب را دارید که همان جایگاه خدا را میگیره.

 اما اون خرده فرهنگ های گذشته ای که در بین آن مردم جاری بوده به نوعی سعی داشته که یک بالانسی را تا حدی که می تواند به وجود بیاورد و در مجموع صحبت این هست که ما برای رسیدن از پادشاهی به پادشاهی پارلمانی یک دوران طولانی ای را پشت سر گذاشتیم که انسان ها به این مرحله برسند و به این مرحله از بلوغ فکری برسند که نباید قدرت تمام و کمال در اختیار یک فرد باشد که مسلما چیزی به جز فساد به بار نمیاره.

 یعنی شما در نظر بگیرید که یک نفر قرار هست که تمامی امور را به دست بگیرد.

 شما باید تنها دعا داشته باشید.

 دست به آسمان بلند بکنید که این فرد فرد صالحی باشه.

 کارها را به درستی انجام بده.

 قرار هست که هیچ نظارتی هم بر کار اون نفر انجام نشه و اون فرد میتونه به راحتی یک کشور رو نابود کنه، مردمان یک کشور رو به بدبختی و هلاکت برسونه و اگر شانس با اون مردم یار باشه شاید از دل صدها پادشاه یک پادشاه صالح به وجود بیاد که حتی اون پادشاه صالح هم خیلی از رفتارهاش میتونه باز هم به ضرر خیلی ها تموم بشه.

 اما درک این مطلب و این موضوع به واسطه اون فرهنگ غالبی که مدام در حال تکرار شدن بوده و اون سنتی که یکتا پرستی رو مدام فریاد میزده خیلی به درازا کشیده تا انسان ها به این بلوغ فکری برسن و بخوان این پادشاهی رو تضعیف کنند، این قدرت واحده رو کم بکنند.

 اما در همین سده های گذشته است که مواجه میشیم با پادشاهی پارلمانی.

 حالا به خصوص توی خاورمیانه و کشور خودمون ایران.

 یعنی انقلاب مشروطه ما است که شروع کننده این راه است که پادشاهی را به نوعی تضعیف کند.

 قدرت واحده در اختیار یک فرد قرار نگیرد و این قدرت به نوعی در اختیار عموم مردم، نماینده های عموم مردم قرار بگیرد و بتوانند یک سری از قوا را در دست بگیرند.

 در نهایت امر قرار بر این است که آن پادشاه یک نماینده ای از مردم باشد، یک سمبلی از آن مردم باشد، میانجی آن مردم باشد، ریش سپیدی باشد برای توازن این قدرت ها.

 یعنی چیزی که مثلا به عنوان مثال مردم ایران در انقلاب مشروطه به دنبالش بودند این است که ما یک مجلس قانونگذاری داشته باشیم که در آن مجلس نمایندگانی که مردم انتخاب می کنند، قوانین عرفی شان را.

 رو تصویب بکنن.

 قوانینی که قرار نباشه دیگه پادشاه تصویب بکنه.

 نظر پادشاه باشه.

 این تغییر به مرور زمان و در سال های طولانی و مدید در کشور های جهان می افته.

 حالا بعضی ها زودتر و بعضی ها دیرتر.

 با توجه به اینکه چه مقداری کنشگری فکر ایده پردازی جون داشته در اون ممالک دنیا.

 یعنی شما با اروپایی مواجه میشید که خب زودتر از ما تفکرات این انقلاب تفکر شکل درشون می گیره.

 تا زودتر هم به این مرحله می رسند و این مراحل رو زودتر پشت سر می ذارن.

 خیلی هم ساده است دیگه.

 اونها در نقطه اول شاید نزدیک به 200 سال از ما جلوترند.

 یعنی یک دینی رو داریم به اسم مسیحیت که در دو هزار سال پیش پیامبری ظهور میکنه و اون فرامین رو میده و بعد یک کشورهایی رو داریم که هزار و چهارصد سال گذشته با این مکتب اسلامی روبرو میشن و همون فرامین یکتا پرستانه درشون فریاد زده میشه.

 خب ناخودآگاه این دین ششصد سال از اون دیرتر به عرصه اومده و خب ما باید یه پروسه زمانی ای رو بدیم که این انسان ها قرار باشه در خودشون تحولاتی بوجود بیارن.

 پس یکی از دلایل میتونه همین باشه که اونها زودتر به این انقلاب فکری رسیده اند و زودتر تونستند از این مخمصه رهایی پیدا بکنند و این اشکال جدیدی از حکومتداری رو شکل بده.

 این دومینو رو اگر در نظر بگیریم که از پادشاهی ما رو به پادشاهی پارلمانی میرسونه، قاعدتا در مرحله بعد قراره که ما رو به جمهوریت برسونه.

 جمهوریتی که قدمتش بیشتر از این هاست مسلما استارتش در بین همون تفکرات یونانیان باستان شکل میگیره.

 به فراخور فرهنگ و سننی که بینشون حکمفرما بوده.

 قاعدتا جمهوریت به نوعی تبلور همون افکار مشرکانه است.

 چرا که به سادگی میشه این رو درک کرد.

 یعنی شما با یک تفکری مواجه هستید که یک خدا در آسمانها داره و یک تفکری در برابر اون هستش که میگه چندین خدا در کنار هم قراره که این جهان رو به پیش ببرند.

 قاعدتا این تفکر در اون هسته ی ابتداییش داره به شما میگه که با شور و مشورت میشه همه چیز رو پیش برد و اون طرف داره به شما فریاد میزنه که همه چیز میتونه در اختیار یک نفر باشه.

 اما این تکامل باز هم زمان میبره تا اینکه ما از زیر یوغ این اسارت در بیاییم و این تفکرات مسموم را ذره ای کنار بزنیم.

 یعنی سالیان درازی سرتاسر جهان با این افکار پوسیده دست به گریبان بوده اند.

 اروپائیان در دوران وحشتناکی به سر می بردند.

 حتما قرون وسطی را همه باهاش آشنایی دارند که چه شرایطی را پشت سر می گذاشتند و تا چه حدی قدرتمند بوده و چگونه در کنار نهاد پادشاهی قرار میگرفته و همواره مدافع بزرگ نهاد پادشاهی در تمامی کشورها همین ادیان بودند.

 در کشور ما ایران هم همیشه دین هستش که نهاد پادشاهی رو دو دستی نگه میداره و در برابرش ایستادگی می کنه.

 از انقلاب مشروطه نگاه کنید تا تمام اتفاقاتی که توی ایران افتاده، فرای اون اتفاقاتی که در سال پنجاه و هفت می افته و اصولا شما مواجه میشید با دیندارانی که حالا به دنبال خرقه پادشاهی هستند.

 یعنی اومدن که پادشاه بشن و اونجاست که در برابر پادشاهی قد علم میکنن.

 یعنی یا حکومت رو برای خودشون میخوان یا پادشاه پیش تر از اون که خودشون خرقه پادشاهی رو نمیخواستن و نمیخواستن پادشاه باشن.

 همیشه مدافع قوه سلطنت بودن در ایران، بزرگترین مدافع سلطنت همیشه در ایران دینداران بودن.

 مسلمون های شیعه بودن.

 مگر اینکه خواستن خودشون به پادشاهی برسن و اون لحظه بوده که باید اون بنیان رو از بین میبردن.

 خب قاعدتا دو قوه سلطنت در کنار هم معنی پیدا نمیکرده و این دینداران باید اون قوه اصلی رو از بین می بردند تا خودشون جایگزینشون بشن.

 حالا برگردیم به همون سیر تکاملی عملی و ببینیم که بعد از پادشاهی، پادشاهی پارلمانی و در نهایت ما به جمهوریت می رسیم.

 جمهوریتی که حالا قرار بر این داره که مردم هم تاثیرگذار باشند در این حکومت.

 در این اداره کردن زندگی اجتماعی خودشون، انسان ها و مردم عامی هم تاثیر گذار باشند.

 و به نوعی این جمهوریت و دموکراسی شکل بگیره که اقسام مختلفی هم داره از دموکراسی نخبگان.

 شما در نظر بگیرید که حالا قراره نخبگانی باشند که نمایندگان رو انتخاب بکنند تا دموکراسی مستقیمی که قرار هست تمامی قوانین رو هم حتی مردم تصمیم گیرنده اصلیش باشند و این هم کاملا داره همون چرخه رو به شما نشون میده.

 یعنی انسان ها طی مرور زمان در راه این تغییر و در راه این پیشرفت و تکامل از اون مرحله ابتدایی که قرار بر این بوده که یک پادشاه مستبد و قدرتمند تمامی امور را در دست بگیره به دمکراسی مستقیمی میرسه که حالا قراره تمامی امور از قوانین تا تمام عوامل اجرایی به دست مردم.

 در دموکراسی مستقیم با رای و نظرشون شکل بگیره.

 این اون سیر تکاملی است که سه قسم رو به ما میده پادشاهی، پادشاهی پارلمانی و در نهایت جمهوریت.

 در کنار این شاید همتون با آنارشیسم هم آشنایی داشته باشید.

 آنارشیسم هم تاریخش میتونیم بگیم به تاریخ وجودیت انسان بر میگرده و شناخت خودش نسبت به جهان پیرامونش.

 آنارشیسم هم مسلما یه تعبیر و تفسیری داره که انسان ها اصلا نیاز به داشتن این حکومت ندارن و انسان ها میتونن زندگی اجتماعی خودشون رو بدون داشتن یک بنیان قدرتمند پیش ببرن.

 حالا اینکه این تفکر تا چه حد در جهان امروزی ما راهگشاست حقا که راهی نمی تونه به پیش ببره.

 یعنی شما در نظر بگیرید یک کشور هشتاد و پنج میلیون نفری مثل ایران ما چه جوری ممکنه که در یک فضای آنارشیستی راه به جایی ببره.

 نمونه های آنارشیسم هم همیشه در جهان همون برهه هایی از تاریخ هستند که انقلاب در کشورها شکل میگیره.

 یعنی اون برهه های انقلابی، اون دورانی که قرار هست ما از حکومت گذشته گذر بکنیم و به حکومت و نظام تازه مون برسیم رو اون دوران آنارشیستی میگن.

 در سرتاسر دنیا هم شاید چند نمونه از این حکومت های آنارشیستی در جهان وجود داشته باشه که همیشه در مناطق کوچکی هست یعنی تحت سیطره یک جماعت کوچکی است.

 مثلا یک ایالت در اسپانیا، یک ایالت کوچکی که خیلی جمعیت پایینی دارد و شاید به این نوع بتواند اداره بکند امورش را.

 اما اگر در یک محیط بزرگ بخواهیم در نظر بگیریم راهگشا نیست.

 یعنی یک کشور بزرگی را به این راحتی نمیشه با این طرز تفکر پیش برد.

 حالا چون که اصلا آنارشیسم در جهان رنگی نداره و معنایی نداره و به نوعی هیچ حاشیه مسائل هست، متن اصلی نیست و هیچوقت هم نتونسته قدرتی به دست بگیره.

 صحبت کردن در ارتباطش هم عبث است.

 شما امروز اصلا در باب آنارشیسم نمی تونید صحبت بکنید.

 نه موجودیتی داره که بشه نقدش کرد و دربارش صحبت کرد و نه قوه ای است که در جایی از جهان قدرتی داشته باشه برای قد علم کردن.

 فرای آنارشیسم رو هم که بذاریم کنار، فرای اون سه مکتبی که صحبت کردیم پادشاهی، پادشاهی پارلمانی و جمهوریت گفتیم که چند ستون دیگه هم قاعدتا در این تعیین حکومت نقش داشته.

 یک نگرش اقتصادی است که به دو بخش اصلی تقسیم میشه سرمایه داری و کمونیسم.

 که عمر این دو نگاه هم عمر درازی داره.

 یعنی اینجوری نیستش که کمونیسم رو بخوایم بیایم و با مارکس معنی بکنیم کمون و این اشتراک بر میگرده به نگاه انسان ها از همون دوران گذشته و باستان و این نگاه اشتراکی و به نوعی محترم نشمردن حق مالکیت که در برابر سرمایه داری وجود داره که خب مالکیت رو تا این حد پاس بداریم.

 این نگرش اقتصادی هم به سادگی با هر کدوم از این نوع انواع حکومت قابل جمع شدن هست.

 یعنی شما یک حکومت پادشاهی به معنای نوع استبدادی اش هست.

 یعنی تفاوتی نمی کنه.

 اسم اون فردی که قدرت رو به دست گرفته رهبر باشه، امپراطور باشه، سلطان باشه، خلیفه باشه، پادشاه باشه یا هر چیز دیگه ای.

 مهم نوع اون حکومت هست که ما حالا داریم به اسم پادشاهی میذاریمش.

 میتونه یک پادشاهی باشه که اتفاقا اسمش هم رهبر باشه، رهبر کبیر باشه، رهبر عظیم باشه و نگرش اقتصادی هم کمونیسم باشه.

 نگرش اقتصادی اونجا کمونیست هست که بیشتر این کشورهای کمونیستی که در جهان شکل گرفتند دقیقا به همین سمت و سو رفتند.

 چرا که مارکس هم اعتقاداتش در باب مباحث سیاسی به همین شکل هست.

 یعنی اون هم به نوعی به یک دیکتاتور مصلح اعتقاد داره و خط و ربطی در باب حالا دموکراسی یا جمهوریت نمیده به اعتقادات خودش که قرار بر این باشه که یک قرار باشه مثلا یک حکومت دموکرات سوسیالیست رو بوجود بیاره.

 یعنی بیشتر این کشورها از چین بگیرید، روسیه بگیرید، کوبا بگیرید.

 همه این کشورها به نوعی یک حکومت استبدادی پادشاهی دارند که نگرش اقتصادیشان کمونیستی است.

 یعنی اینجاست که ما می تونیم تلفیق این نگاه ها رو با هم ببینیم.

 یک حکومت جمهوری که نگاه اقتصادیش سرمایه داری است.

 یک حکومت پادشاهی پارلمانی که نگاه اقتصادیش کمونیستی است.

 فرای این ما سه خطکش رو قرار دادیم در این انواع حکومت ها.

 یکی دیگه از این خط کش های ما ایدئولوژی بود.

 حالا ما ایدئولوژی هایی رو هم داریم که می تونن تلفیق بشن با این دو نوع قبلی یعنی نوع سیاسی حکومت و نوع اقتصادی و این نوع ایدئولوژی هم به آن اضافه شده و یک ترکیبی از این ها یک شکلی به اون ساختار اداره کردن کشورها بود.

 خوب مثلا ما در باب ایدئولوژی صحبت می کنیم که یک زمانی می تواند مذهبی باشه، دینی باشه، یک نگاه رادیکال اسلامی شیعی باشه مثل جمهوری اسلامی یا می تونه یک نگاه نژاد پرستانه ای باشه که با یک حکومت پادشاهی پارلمانی به عنوان مثال ترکیب بشه و یک نگرش اقتصادی سرمایه داری داشته باشه.

 پس یعنی ما داریم در باب یک خط کش دیگه به اسم ایدئولوژی صحبت می کنیم که تعیین کننده است.

 در این نوع حکومت ها و اقسام مختلفی از نگاه های فلسفی تا نگرش های اقتصادی حتی نگاه اقتصادی کمونیستی هم همان مارکسیستی و تبدیل به یک ایدئولوژی شده برای یک جماعتی.

 پس می‌تواند این ایدئولوژی ترکیب بشود با آن نگرش اقتصادی و بعد نوع حکومت سیاسی و این ترکیبات.

 یک نوع حکومتی را به وجود بیاورد و از این سه قسم هر کدام یک شکل مختلفی داشته باشند و الان ما در سرتاسر جهان انواع و اقسام این نوع حکومت ها را داریم می‌بینیم.

 به عنوان مثال کشور خود ما ایران خیلی متمایز هست نسبت به جهان.

 دلیل این تمایز هم این هست که به هیچکدام از این اصول پایبند نیست.

 یعنی شما مثلا مواجه می‌شوید با جمهوری خوب که هیچ ارتباطی به جمهوریت نداره.

 یعنی جمهوریت ما قرار بر این هست که یک نماینده ای بیاید امور رو به دست بگیره که اون نماینده انتخابی باشه.

 یعنی شمایی که از اصول ابتدایی جمهوریت که باید این نکته رو قبول کنید که جمهوریت قرار هستش که کسی که حرف اول و آخر رو میزنه و جایگاه اون پادشاه رو میگیره با رای مستقیم مردم سر کار بیاید.

 شما در جمهوری اسلامی با همچین موضوعی رو به رو نوشتید.

 رهبری که قرار هست رهبری بکنه با رای مستقیم مردم سر کار نمیاد.

 حالا اینها اعتقاد دارند که این با رای غیر مستقیم مردم یعنی اون جمهوری نخبگانی که یک مقدار کوچیکی دربارش صحبت کردیم یعنی یک سری نخبه هایی که قرار هست به جای مردم جاهایی تصمیم گیری بکنند قرار است رهبر رو مشخص کنند.

 پس این منافات داره با جمهوریت.

 یک بخشی از جمهوریت رو گرفته که حالا به عنوان مثال رییس جمهور هست و بعد این رییس جمهور یک نقشی تقریبا مثل در پادشاهی پارلمانی مثل نخست وزیر قرار است ایفا کند.

 و این ترکیب را شما نمی‌توانید درک کنید که این دقیقا جمهوری است، پادشاهی پارلمانی است، پادشاهی است، یک حکومت استبدادی قدرتمند است، ترکیبی شده از تمام اینها است.

 هر کدام یک بخشی را گرفته و یک ترکیب عجیب و غریبی به وجود آورده.

 در نگاه اقتصادی هم همین شکلی است.

 یعنی شما در جمهوری اسلامی به عنوان مثال با هیچ شکلی از کمونیسم یا سرمایه‌داری روبه‌رو نیستید.

 از یک طرف به یک حکومت صددرصد سرمایه داری است، از یک طرف یک حکومت صد در صد کمونیست.

 یعنی شما یک جمع و تفریق با هم بکنید.

 تا این حد حق مالکیت پاس داشته می‌شود که از ارکان و نشانه های حکومت های سرمایه داری و در کنار آن کسی را مثلا به عنوان سلطان سکه در ایران اعدام می‌کند.

 این چه معنایی دارد؟

 این چه مفهومی رو دنبال میکنه؟

 از یک طرف طی ماده هایی که در قوانین مجلس سعی میکنن تصویب کنن به دنبال خصوصی سازی هستن.

 از اون طرف تمامی ارکان قدرتمند اقتصادی در اختیار دولت است.

 یعنی کاملا ترکیب و تلفیقی از سرمایه داری و کمونیسم درش شکل گرفته.

 در باب نگاه اقتصادی هر جایی که به نفعشون هست از نگاه کمونیستی استفاده میکنن.

 هر جایی هم که به نفعشون نیست از سرمایه داری. تفاوتی نمیکنه.

 یک آش شله قلمکاری هست برای خودش که مشخص نمیکنه.

 اما در باب ایدئولوژی خب قاعدتا از اون ایدئولوژی مذهبی اسلامی شیعی دوازده امامی داره دنباله روی میکنه.

 حتی شما میتونید ببینید که در باب ایدئولوژی هم خیلی از جاها اسلامی رفتار نمیکنه.

 کند که این رفتار یک جاهایی شیعی رفتار می کند، یک جاهای اسلامی رفتار نمی کند.

 یعنی یک جاهایی به واسطه ی.

 برآیند سیاسی و جایگاهی که در جهان به خودش گرفته و پشتبانی اش مثلا از روس ها یا چینی ها و هم تیم شدن با آنها نسبت به یک سری از اتفاقات وحشیانه ای که این کشورها در قبال مسلمانان رقم می زنند، هیچ واکنشی نشان نمی دهد.

 یعنی حتی از بعد ایدئولوژیک هم بعضی از جاها داره نشون میده که من یک خط مشخصی ندارم.

 هرچند که این در معنی این نیست که ما اعتقاد داشته باشیم جمهوری اسلامی اسلام واقعی نیست، عینا اسلام واقعی است.

 هرچند به مراتب نرمخو تر از اسلام واقعی.

 چون اسلام واقعی از این خیلی وحشیانه تر و وحشتناک تر عمل می کند.

 ما باید اول این رو قبول بکنیم.

 حالا بعد از قبول کردنش باید به این فکر کنیم که خب هر کدوم از این مسلمونا میتونن تعابیر خودشون رو داشته باشن و فتاوای خودشون رو داشته باشن در قبال این اتفاقات.

 یعنی جایی مصلحت می دونن که در قبال ظلم و جوری که داره نسبت به مسلمانان چین میشه سکوت بکنن.

 جایی احساس میکنن که باید در برابر ظلمی که به مسلمانان فلسطینی میشه در بوق و کرنا فریاد بزنن.

 اینها به نوعی برداشت های اونها هست و رفتارهایی است که در قبال موضوعات مختلف انجام میدن و به اعتقاد خودشون هم فردا در برابر خدا پاسخگو هستند.

 اما بنیان اصلی رو نمیشه زیر سوال برد.

 یعنی این مکتب فکری یک مکتبی است که از اسلام ریشه میگیره و قدرتمند میشه.

 منظور و مثال ما در باب جمهوری اسلامی برای فهمیدن انواع حکومت در این راستا بود که به شما نشون بدیم که حتی حکومت هایی هستند که میتونن از هر کدوم از این بخش ها ذره ای رو بگیرن برای درست کردن حکومت خودشون.

 یعنی ما یک پادشاهی استبدادی داریم، یک پادشاهی پارلمانی داریم، یک جمهوریت داریم.

 به عنوان مثال در اون راس سیاسی ما امروز تعریف کردیم در نگرش اقتصادی سرمایه داری و کمونیسم داریم و در ایدئولوژی هم حالا افکار مختلف داریم.

 میتونند حتی ترکیبی از نگرش اقتصادی سرمایه داری و کمونیسم رو در کنار هم و مثلا پادشاهی، پادشاهی پارلمانی و جمهوریت رو در کنار هم به وجود بیارن و با ترکیب این انواع یک حکومت خاصی رو به وجود بیارن که به عنوان مثال اسمش رو بذارن جمهوری اسلامی.

 پس در باب حکومت داری ما به این انواع رسیدیم.

 به این خط کش ها رسیدیم و دونستیم که این ترکیبات مختلف راهگشاست.

 این قسمت هم تا همین جا به نظرم کافیه و ما در قسمت آینده سعی میکنیم باز پیش تر بریم که یک پیش درآمدی برای تعریف خودمون نسبت به حکومت داشته باشیم که حالا ما با تعریف کردن این انواع حکومت و دلیل وجودیت حکومت و اصولا مبحث حکومت و مدیریت زندگی اجتماعی قرار هست که چه نوع نمونه حکومتی که خودمون بهش علاقه مند هستیم رو به نوعی با دیگران مطرح کنیم؟

 

آثار صوتی نیما شهسواری، پادکست و کتاب صوتی در شبکه‌های اجتماعی

از طرق زیر می‌توانید فرای وب‌سایت جهان آرمانی در شبکه‌های اجتماعی به آثار صوتی نیما شهسواری اعم از کتاب صوتی، شعر صوتی و پادکست دسترسی داشته باشید

برخی از کتاب‌های نیما شهسواری

برای دسترسی به همه‌ی کتابها صفحه کتاب را دنبال کنید...

توضیحات پیرامون درج نظرات

پیش از ارسال نظرات خود در وب‌سایت رسمی جهان آرمانی این توضیحات را مطالعه کنید.

برای درج نظرات خود در وب‌سایت رسمی جهان آرمانی باید قانون آزادی را در نظر داشته و از نشر اکاذیب، توهین تمسخر، تحقیر دیگران، افترا و دیگر مواردی از این دست جدا اجتناب کنید.

نظرات شما پیش از نشر در وب‌سایت جهان آرمانی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در صورت نداشتن مغایرت با قانون آزادی منتشر خواهد شد.

اطلاعات شما از قبیل آدرس ایمیل برای عموم نمایش داده نخواهد شد و درج این اطلاعات تنها بستری را فراهم می‌کند تا ما بتوانیم با شما در ارتباط باشیم.

برای درج نظرات خود دقت داشته باشید تا متون با حروف فارسی نگاشته شود زیرا در غیر این صورت از نشر آن‌ها معذوریم.

از تبلیغات و انتشار لینک، نام کاربری در شبکه‌های اجتماعی و دیگر عناوین خودداری کنید.

برای نظر خود عنوان مناسبی برگزینید تا دیگران بتوانند در این راستا شما را همراهی و نظرات خود را با توجه به موضوع مورد بحث شما بیان کنند.

توصیه ما به شما پیش از ارسال نظر خود مطالعه قوانین و شرایط وب‌سایت رسمی جهان آرمانی است برای مطالعه از لینک‌های زیر اقدام نمایید.

بخش نظرات

می‌توانید نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را از طریق فرم زبر با ما و دیگران در میان بگذارید.
0 0 آرا
امتیازدهی
اشتراک
اطلاع از
guest
نام خود را وارد کنید، این گزینه در متن پیام شما نمایش داده خواهد شد.
ایمیل خود را وارد کنید، این گزینه برای ارتباط ما با شما است و برای عموم نمایش داده نخواهد شد.
عناون مناسبی برای نظر خود انتخاب کنید تا دیگران در بحث شما شرکت کنند، این بخش در متن پیام شما درج خواهد شد.

0 دیدگاه
بازخورد داخلی
مشاهده همه نظرات
برخی از کتاب‌های صوتی
برای دسترسی به همه‌ی عناوین، صفحه کتب صوتی و یا منوی مربوطه را دنبال کنید...

بیشتر از پادکست به نام جان بدانید

در پادکست “به نام جان“، سفری عمیق به دنیای اندیشه و آزادی آغاز می‌شود. در هر قسمت از این سفر، به بررسی موضوعاتی همچون آزادی، برابری، نقد قدرت و خدا، مشکلات اجتماعی و … می‌پردازم.

اینجا جایی است که صدای ما تلاش می‌کند تا به عمق مسائل پی ببرد و از طریق گفتگوهای مختلف، نگاهی تازه و الهام‌بخش به دنیای پیرامون ایجاد کند.

آیا به دنبال تجربه‌ای از گفتگوها و تفکراتی غنی از دیدگاه‌های متنوع هستید؟

آیا علاقه‌مند به درک بهتر موضوعات مهم امروزی از زوایای جدید هستید؟

پس گوش دادن به پادکست “به نام جان”، دعوت به یک سفر نوین در دنیای اندیشه و آزادی است.

به نام جان قصد دارد تا مباحث مهم جهان را به زبانی ساده، صریح و روشن با شما در میان بگذارد

نیما شهسواری سازنده‌ی پادکست به نام جان است

او شاعر و نویسنده‌ی ایرانی است وی متولد سال ۱۳۶۸ در مشهد است نوشته‌های او مشتمل بر ۴۱ جلد کتاب در قالب، آثار تحقیقی، رمان، داستان، مقاله و شعر است اغلب مضامین آثار او پیرامون باور به جان، آزادی،برابری  نقد قدرت و خدا و … است

وی از ۱۵ سالگی شروع به نگاشتن و در ۳۲ سالگی تمامی آثار خود را در فضای مجازی منتشر کرده است

دسترسی به آثار او در وب‌سایت جهان آرمانی به صورت رایگان در اختیار شما است

در دنیای پیچیده و پر ظلمت امروز، “به نام جان” تنها یک پادکست نیست،

به نام جان دریچه‌ای است برای فریاد زدن

برای ساختن جهانی تازه بدور از ظلم‌های بیکران

به نام جان سفری است به دنیای افکار و اندیشه‌های تازه .

اینجا جایی است که سخنان تازه‌ای خواهید شنید و آنچه تابو برایتان ساخته‌اند را در هم شکسته به نظاره خواهید نشست.

  • آزادی:  بازآفرینی تعریف دوباره‌ای از آزادی، ما آزادی را با قانونی نهفته به دل آن دوباره می‌خوانیم تا مردمان خویشتن برگزینند آنچه آزادی خوانده‌اند

  • برابری: آنچه در بوق و کرنا لگدمال کردند و گاه به آزادی فروختند و گاه مالکان به چنگ بردند دوباره در به نام جان معنا خواهد شد، برابری که همه‌ی جانداران را در خود خواهد خواند

  • نقد : دریچه‌های نقد در دنیای ما بیکران است، ما همه را به نقد خواهیم کشید و هیچ تن مقدس در این دنیای آزاد نخواهد بود، از فرهنگ‌ها تا خدا، از ادیان تا باورها، همه چیز در این دالان به بوته نقد سپرده خواهد شد

اگر به دنبال شنیدن ندایی تازه برای تغییر هستید، به نام جان را بشنوید

تمامی آثار نیما شهسواری در وب‌سایت جهان آرمانی در اختیار شما است، 

نکته مهم آنکه همواره این آثار به صورت رایگان خواهد بود که برای بیدار کردن مردمان نگاشته شده است، از این رو شما همواره می‌توانید تمامی آثار نیما شهسواری اعم از کتاب، اشعار، پادکست و … را به صورت رایگان از وب‌سایت جهان آرمانی بدست آورید،

فرای وب‌سایت جهان آرمانی، این پادکست در بیشتر پلتفرم‌های پادکست‌گیر در اختیار شما است از جمله این برنامه‌ها

فرای برنامه‌های پادکست‌گیر شما می‌توانید این آثار را از طرق زیر نیز بدست آورید

برای دسترسی به پادکست به نام جان تنها کافی در برنامه‌ی پادکست‌گیر خود نام نیما شهسواری، به نام جان و یا جهان آرمانی را جستجو کنید

راه تغییر و دگرگونی این دنیا راه سختی است، 

در دنیای پر زرق و برق امروز ما را کسی نخواهد شنید که صدای دلربایان خوش نوا است، گاه فریاد گوش‌خراش زورمندان همه را مبهوت خواهد کرد، پس تنها راه برای این تغییر بزرگ با کمک شما امکان پذیر خواهد بود

اگر خواستید در تغییر زشتی‌های این دنیا همراه ما باشید با اطلاع‌زسانی به دیگران بزرگ‌ترین کمک را به ما خواهید کرد و این راه تغییر را آغازگر خواهید بود

ما در کنار هم توان تغییر همه چیز در این دنیا را خواهیم داشت بیایید با هم و درکنار هم برای تغییر دنیا تلاش کنیم

با تشکر

نیما شهسواری

sing 1

برخی از برنامه‌های پادکست به نام جان

برای دسترسی به همه‌ی عناوین صفحه را دنبال کنید...

راهنما

راهنمایی‌های لازم برای استفاده از لینک‌های موجود در صفحه...

این صفحه دارای لینک‌های بسیاری است تا شما بتوانید هر چه بهتر از امکانات صفحه استفاده کنید.

در پیش روی شما چند گزینه به چشم می‌خورد که فرای مشخصات اثر به شما امکان می‌دهد تا متن اثر را به صورت آنلاین مورد مطالعه قرار دهید و به دیگر بخش‌ها دسترسی داشته باشید،

شما می‌توانید به بخش صوتی مراجعه کرده و به فایل صوتی به صورت آنلاین گوش فرا دهید و فراتر از آن فایل مورد نظر خود را از لینک‌های مختلف دریافت کنید.

بخش تصویری مکانی است تا شما بتوانید فایل تصویری اثر را به صورت آنلاین مشاهده و در عین حال دریافت کنید.

فرای این بخش‌ها شما می‌توانید به اثر در ساندکلود و یوتیوب دسترسی داشته باشید و اثر مورد نظر خود را در این پلتفرم‌ها بشنوید و یا تماشا کنید.

بخش نظرات و گزارش خرابی لینک‌ها از دیگر عناوین این بخش است که می‌توانید نظرات خود را پیرامون اثر با ما و دیگران در میان بگذارید و در عین حال می‌توانید در بهبود هر چه بهتر وب‌سایت در کنار ما باشید.

شما می‌توانید آدرس لینک‌های معیوب وب‌سایت را به ما اطلاع دهید تا بتوانیم با برطرف کردن معایب در دسترسی آسان‌تر عمومی وب‌سایت تلاش کنیم.

در صورت بروز هر مشکل و یا داشتن پرسش‌های بیشتر می‌توانید از لینک‌های زیر استفاده کنید.

ارسال گزارش خرابی

توضیحات

پر کردن بخش‌هایی که با علامت قرمز رنگ مشخص شده است الزامی است.

عنوانی برای گزارش خود انتخاب کنید

تا ما با شناخت مشکل در برطرف‌ کردن آن اقدامات لازم را انجام دهیم.

در صورت تمایل می‌توانید آدرس ایمیل خود را درج کنید

تا برای اطلاعات بیشتر با شما تماس گرفته شود.

آدرس لینک مریوطه که دارای اشکال است را با فرمت صحیح برای ما ارسال کنید!

این امر ما را در تصحیح مشکل پیش آمده بسیار کمک خواهد کرد

فرمت صحیح لینک برای درج در فرم پیش رو به شرح زیر است:

https://idealistic-world.com/poetry

در متن پیام می‌توانید توضیحات بیشتری پیرامون اشکال در وب‌سایت به ما ارائه دهید.

با کمک شما می‌توانیم در راه بهبود نمایش هر چه صحیح‌تر سایت گام برداریم.

با تشکر ازهمراهی شما

وب‌سایت رسمی جهان آرمانی

راهنما

راهنمایی‌های لازم برای استفاده از لینک‌های موجود در صفحه...

این آیکون در صفحه‌ی پیش رو برای دانلود مستقیم فایل‌ها از سرورهای وب‌سایت رسمی جهان آرمانی تعبیه شده است، با کلیک بر روی این گزینه شما می‌توانید به راحتی کتاب مورد نظر خود را دانلود کنید.

این آیکون در صفحه‌ی پیش رو برای دانلود با لینک کمکی از سرورهای Google Drive تعبیه شده است، با کلیک بر روی این گزینه شما می‌توانید به راحتی کتاب مورد نظر خود را دانلود کنید.

این آیکون در صفحه‌ی پیش رو برای دانلود با لینک کمکی از سرورهای One Drive تعبیه شده است،  با کلیک بر روی این گزینه شما می‌توانید به راحتی کتاب مورد نظر خود را دانلود کنید.

این آیکون در صفحه‌ی پیش رو برای دانلود با لینک کمکی از سرورهای Box Drive تعبیه شده است،  با کلیک بر روی این گزینه شما می‌توانید به راحتی کتاب مورد نظر خود را دانلود کنید.

این آیکون در صفحه‌ی پیش رو به شما اطالاعاتی پیرامون اثر خواهد داد، مشخصات اصلی اثر در  این صفحه تعبیه شده است و شما با کلیک بر این آیکون به بخش مورد نظر هدایت خواهید شد. 

شما با کلیک روی این گزینه به بخش مطالعه آنلاین اثر هدایت خواهید شد، متن اثر در این صفحه گنجانده شده است و با کلیک بر روی این آیکون شما می‌توانید به این متن دسترسی داشته باشید

در صورت مشاهده‌ی هر اشکال در وب‌سایت از قبیل ( خرابی لینک‎‌های دانلود، عدم نمایش کتب به صورت آنلاین و … ) با استفاده از این گزینه می‌توانید ایراد مربوطه را با ما مطرح کنید.

راهنما پروفایل

راهنمایی‌های لازم برای ویرایش پروفایل و حساب کاربری شما
زندگی‌نامه

در این بخش می‌توانید توضیح کوتاهی درباره‌ی خود مطرح کنید، در نظر داشته باشید که این بخش را همه‌ی بازدیدکنندگان خواهند دید، حتی میهمانان، در صورت دیدن لیست اعضا و در مقالات و نگاشته‌های شما

کشور و سن شما

کشور انتخابی محل سکونت شما تنها به مدیران نمایش داده خواهد شد و انتخاب آن اختیاری است

تاریخ تولد شما به صورت سن قابل رویت برای عموم است و انتخاب آن بستگی به میل شما دارد

باورهای من

گزینه‌های در پیش رو بخشی از باورهای شما را با عموم در میان می‌گذارد و این بخش قابل رویت عمومی است، در نظر داشته باشید که همیشه قادر به تغییر و حذف این انتخاب هستید با اشاره‌ی ضربدر این انتخاب حذف خواهد شد

راه‌های ارتباطی

در این بخش می‌توانید آدرس شبکه‌های اجتماعی، وب‌سایت خود را با مخاطبان خود در میان بگذارید برخی از این آدرس‌ها با لوگو پلتفرم و برخی در پروفایل شما برای عموم به نمایش گذاشته خواهد شد

حساب کاربری

در این بخش می‌توانید نام و نام خانوادگی، آدرس ایمیل و همچنین رمز عبور خود را ویرایش کنید همچنین می‌توانید اطلاعات خود را از نمایش عمومی حذف کنید و به صورت ناشناس در وی‌سایت جهان آرمانی فعالیت داشته باشید

راهنما ثبت‌نام

راهنمایی‌های لازم برای ثبت‌نام در وب‌سایت جهان آرمانی
نام کاربری

نام کاربری شما باید متشکل از حروف لاتین باشد، بدون فاصله، در عین حال این نام باید منحصر به فرد انتخاب شود

نام و نام خانوادگی

نام و نام خانوادگی شما باید متشکل از حروف فارسی باشد، بدون استفاده از اعداد 

در نظر داشته باشید که این نام در نگاشته‌های شما و در فهرست اعضا، برای کاربران قابل رویت است

ایمیل آدرس

آدرس ایمیل وارد شده از سوی شما برای مخاطبان قابل رویت است و یکی از راه‌های ارتباطی شما با آنان را خواهد ساخت، سعی کنید از ایمیلی کاری و در دسترس استفاده کنید

رمز عبور

رمز عبور انتخابی شما باید متشکل از حروف بزرگ، کوچک، اعداد و کارکترهای ویژه باشد، این کار برای امنیت شما در نظر گرفته شده است، در عین حال در آینده می‌توانید این رمز را تغییر دهید

قوانین

پیش از ثبت‌نام در وب‌سایت جهان آرمانی قوانین، شرایط و ضوابط ما را مطالعه کنید

با استفاده از منو روبرو می‌توانید به بخش‌های مختلف حساب خود دسترسی داشته باشید

  • دسترسی به پروفایل شخصی
  • ارسال پست
  • تنظیمات حساب
  • عضویت در خبرنامه
  • تماشای لیست اعضا
  • بازیابی رمز عبور
  • خروج از حساب

عضویت در خبر نامه وب‌سایت جهان آرمانی

پرتال دسترسی به آثار

blank

در دسترس نبودن لینک

در حال حاضر این لینک در دسترس نیست

بزودی این فایل‌ها بارگذاری و لینک‌ها در دسترس قرار خواهد گرفت

در حال حاضر از لینک مستقیم برای دریافت اثر استفاده کنید

چرا ثبت نام در وب‌سایت جهان آرمانی؟

شما با ثبت نام در وب‌سایت جهان آرمانی می‌توانید در پیشبردن اهداف ما برای رسیدن به جهانی در آزادی و برابری مشارکت کنید

وب‌سایت جهان آرمانی بستری است برای انتشار آثار نیما شهسواری به صورت رایگان

بی‌شک برای دستیابی به این آثار دریافت مطالعه و … نیازی به ثبت نام در این سایت نیست

اما شما با ثبت‌نام در وب‌سایت جهان آرمانی می‌توانید در این بستر نگاشته‌های خود را منتشر کنید

این را در نظر داشته باشید که تالار گفتمان دیالوگ از کمی پیشتر طراحی و از خدمات ما محسوب می‌شود که بی‌شک برای درج مطالب شما بستر کامل‌تری را فراهم آورده است،

 

ثبت آثار

blank

توضیحات

پر کردن بخش‌هایی که با علامت قرمز رنگ مشخص شده است الزامی است.

در هنگام درج بخش اطلاعات دقت لازم را به خرج دهید زیرا در صورت چاپ اثر شما داشتن این اطلاعات ضروری است

بخش ارتباط، راه‌هایی است که می‌توانید با درج آن مخاطبین خود را با آثار و شخصیت خود بیشتر آشنا کنید، فرای عناوینی که در این بخش برای شما در نظر گرفته شده است می‌توانید در بخش توضیحات شبکه‌ی اجتماعی دیگری که در آن عضو هستید را نیز معرفی کنید.     

شما می‌توانید آثار خود را با حداکثر حجم (20mb) و تعداد 10 فایل با فرمت‌هایی از قبیل (png, jpg,avi,pdf,mp4…) برای ما ارسال کنید،

در صورت تمایل شما به چاپ و قبولی اثر شما از سوی ما، نام انتخابی شامل عناوینی است که در مرحله‌ی ابتدایی فرم پر کرده‌اید، با انتخاب یکی از عناوین نام شما در هنگام نشر در کنار اثرتان درج خواهد شد.

پیش از انجام هر کاری پیشنهاد ما به شما مطالعه‌ی قوانین و شرایط وب‌سایت رسمی جهان آرمانی است برای این کار از لینک‌های زیر اقدام کنید.

تأیید ارسال گزارش

گزارش شما با موفقیت ارسال شد

ایمیلی از سوی وب‌سایت جهان آرمانی در راستای تأیید ارسال گزارش دریافت خواهید کرد

در صورت نیاز به تماس و درج صحیح اطلاعات، با شما تماس گرفته خواهد شد.

تأیید ارسال پیام

پیام شما با موفقیت ارسال شد

ایمیلی از سوی وب‌سایت جهان آرمانی در راستای تأیید ارسال پیام دریافت خواهید کرد

در صورت نیاز به تماس و درج صحیح اطلاعات، با شما تماس گرفته خواهد شد.

تأیید ارسال فرم

فرم شما با موفقیت ثبت شد

ایمیلی از سوی وب‌سایت جهان آرمانی در راستای تأیید ارسال فرم دریافت خواهید کرد

در صورت نیاز به تماس و درج صحیح اطلاعات، با شما تماس گرفته خواهد شد.