Logo true - Copy

جهان آرمانی

وب‌سایت رسمی نیما شهسواری

جهان آرمانی

وب‌سایت رسمی نیما شهسواری

برخی از آثار منتشر شده از همراهان وب‌سایت جهان آرمانی

به اشتراک‌گذاری در شبکه‌های اجتماعی

متن اثر

 

 

بزرگ علوی

 

 

 

سید مجتبی آقابزرگ علوی (متولد ۱۳ بهمن ۱۲۸۳ در تهران – درگذشته ۲۸ بهمن ۱۳۷۵ در برلین) که با لقب‌های “آقا بزرگ علوی” و “بزرگ علوی” شناخته می‌شود، یک نویسنده و سیاست‌مدار چپ‌گرا ایرانی بود. او به مدت بیش از چهار دهه از نیمهٔ دوم قرن بیستم را در آلمان گذراند و به ترجمه، نقد و فرهنگ‌نامه‌نویسی مشغول بود. همچنین به عنوان استاد زبان فارسی شناخته می‌شد.

 

**زندگی:**

آقابزرگ علوی در تاریخ ۱۳ بهمن ۱۲۸۳ (سوم فوریه ۱۹۰۴) در منطقهٔ چال میدان تهران به دنیا آمد. پدر او، سید ابوالحسن، عضو نخستین دوره مجلس شورای ملی بود و پدربزرگش، سید محمد صراف، نمایندهٔ این دوره مجلس بود. خانواده‌اش از بازرگانان و مشروطی‌خواهان بودند.

 

در سال ۱۳۰۲/۱۹۲۳ به همراه پدر به آلمان رفت و در رشتهٔ علوم تربیتی و روانشناسی تحصیلات خود را ادامه داد. پس از بازگشت به ایران، در مدرسه صنعتی شیراز تدریس زبان آلمانی را آغاز کرد. پدرش سید ابوالحسن علوی در سال ۱۳۰۶/۱۹۲۷ در برلین به دلیل مخالفت‌های سیاسی خودکشی کرد.

 

آقابزرگ علوی با سبک واقع‌گرایی اجتماعی به داستان‌نویسی پرداخت و در آثار خود به نابسامانی‌های اجتماعی اشاره کرد. شخصیت‌های داستان‌هایش پویا یا مبارز بودند. نخستین داستان برجسته‌اش با عنوان “سربازِ سُربی” در دههٔ ۱۳۰۰ نگاشته شد.

 

در سال ۱۳۰۸/۱۹۲۹، در تهران به تدریس و نویسندگی ادامه داد. آقابزرگ علوی ترجمهٔ کتاب “حماسه ملی ایران” اثر تئودور نولدکه را آغاز کرد و بخش‌هایی از آن را در مجلهٔ “شرق” (سعید نفیسی) منتشر کرد. در سال ۱۳۱۰/۱۹۳۱، با صادق هدایت آشنا شد و همراه با مسعود فرزاد و مجتبی مینوی، گروه نوگرای “ربعه” را تأسیس کرد. سپس با همکاری صادق هدایت و شین پرتو، مجموعه داستان “انیران” را در همان سال منتشر کرد. در این دوره، همچنین با تقی ارانی در مجله “دنیا” همکاری داشت و با نام مستعار “فریدون ناخدا” مقالاتی نوشت.

 

در سال ۱۳۱۶/۱۹۳۷، همراه با گروه پنجاه و سه نفر دستگیر شد و به جرم پیروی از کمونیسم به هفت سال زندان محکوم شد. تا شهریور ۱۳۲۰/اوت ۱۹۴۱، در زندان به سر برد. پس از آزادی از زندان، در آثاری که نوشت، به واقع‌گرایی انتقادی پرداخت و در “ورق‌پاره‌های زندان” (۱۳۲۰/۱۹۴۱) تجربیات و اندیشه‌های خود را ثبت کرد. او عضو حزب توده ایران شد و در سال ۱۳۲۲/۱۹۴۳ عضو هیئت مدیرهٔ انجمن روابط فرهنگی ایران و شوروی شد. تا سال ۱۳۳۰/۱۹۵۱، ترجمه‌ها، نقدها، داستان‌ها و سفرنامه‌هایی را در مجلهٔ “پیام نو” و “سخن و مردم” منتشر کرد. در نخستین کنگرهٔ نویسندگان ایران در سال ۱۳۲۵/۱۹۴۶، مشارکت فعال داشت.

 

سومین مجموعه داستان خود با عنوان “نامه‌ها” را در سال ۱۳۳۰/۱۹۵۱ منتشر کرد که موضوع آن دربارهٔ اختلافات بین پدران و پسران در راه پیشرفت با محافظه‌کاران بود. شاهکار او، رمان “چشم‌هایش”، در سال ۱۳۳۱/۱۹۵۲ به چاپ رسید و بر بستر مسائل سیاسی و مبارزات نوشته شد. در ماه مه ۱۳۳۲/ژوئن ۱۹۵۳ به پراگ رفت و به استادی دانشگاه هومبولت در زمینهٔ زبان و ادبیات فارسی منصوب شد. سپس به ایران‌شناسی پرداخت و داستان‌هایی دربارهٔ زندگی مهاجران و آوارگان ایرانی در اروپا نگاشت. از آثار برجستهٔ او می‌توان به رمان “سالاری‌ها” (۱۳۵۷/۱۹۷۸)، “موریانه” (۱۳۷۲/۱۹۹۳) و “روایت” اشاره کرد. آقابزرگ علوی از نویسندگان برجستهٔ ایرانی در سدهٔ بیستم بود که با ابتکار و استعداد منحصر به فرد، تاثیرگذاری چشمگیر در داستان‌نویسی ایران داشت.

 

بزرگ علوی به همراه برادرش، مرتضی علوی، در سال ۱۹۲۰ (۱۲۹۹–۱۲۹۸ شمسی) به آلمان رفتند تا در آنجا تحصیل کنند. دوران دبیرستان را در شهرهای مختلف از جمله شهری که امروزه در لهستان قرار دارد، گذراند. در این مدت، چند اثر ادبی آلمانی را به فارسی برگرداند. در سال ۱۹۲۷ (۱۳۰۵ و ۱۳۰۶ شمسی) پدر وی با یک شکست تجاری بزرگ رو به رو شد و به خودکشی روی آورد. یک سال بعد از این اتفاق، علوی از دانشگاه مونیخ فارغ‌التحصیل شد و به ایران بازگشت.

 

پس از بازگشت به ایران، علوی علاقه‌ای به ادامه تحصیل در آلمان نداشت و به عنوان معلم در شیراز در خدمت معارف قرار گرفت. او نخستین کار ادبی خود را با ترجمه قطعه‌ای از آثار شیلر تحت عنوان «دوشیزه اورلئان» آغاز کرد. در ادامه، او به همراه گروهی از روشنفکران سوسیالیست به رهبری تقی ارانی پیوست و در هنرستان صنعتی تهران به عنوان معلم فعالیت کرد.

 

در سال ۱۹۳۷ (۱۶–۱۳۱۵) به همراه ۵۲ تن دیگر بازداشت شد و به زندان افتاد. در زمان حبس، کتاب «پنجاه و سه نفر» را نوشت که دربارهٔ اعضای گروه سوسیالیست و تحمل سختی‌های آنان در زندان بود. همچنین مجموعه‌ای از داستان‌های کوتاه با نام «ورق‌پاره‌های زندان» را در این دوره نوشت.

 

پس از جنگ جهانی دوم، علوی به کمونیسم اتحاد شوروی گرایش پیدا کرد و از یکی از جمهوری‌های این کشور، ازبکستان، دیدار کرد و کتابی با عنوان «ازبک‌ها» را به رشته تحریر درآورد. او همچنین یکی از بنیانگذاران حزب توده ایران بود و در کنار تقی ارانی و ایرج اسکندری، نخستین دوره مجله دنیا را منتشر کرد. در تهیه و انتشار مجله دنیا، ایرج اسکندری با نام مستعار «جمشید» و بزرگ علوی با نام مستعار «فریدون ناخدا» شرکت فعال داشتند.

 

در زندگی بزرگ علوی، یکی از ویژگی‌های مهم آن نزدیکی و دوستی او با صادق هدایت بود. این دوستی با یادآوری یک داستان از زندگی علوی آغاز می‌شود که او خودش این داستان را به اشتراک می‌گذارد:

 

“در دوران مدرسهٔ ابتدایی، آقای غلامعلی فریور که یکی از رجال پاک و وارستهٔ دوران ما است، همکلاسی من بود. چون هر دوی ما کوتاه قد بودیم، روی نیمکت جلوی کلاس پهلوی هم می‌نشستیم. این همکلاس بودن به دوستی انجامید…”

 

وقتی بزرگ علوی در سال ۱۹۲۸ از آلمان به تهران بازمی‌گردد، به دنبال دوست دوران کودکی‌اش، غلامعلی فریور، می‌گردد و در این جستجو به کتاب “پروین دختر ساسان” اثری از آقای فریور می‌رسد. این کتاب با کتاب‌های دیگر آن دوران از نظر شکل و محتوا متفاوت بوده و بزرگ علوی از آقای فریور می‌پرسد: “نویسندهٔ این کتاب کیست؟”، که آقای فریور جواب می‌دهد: “جوان خوب و خوشمزه‌ای است، باید با او آشنا شوی…” پس از این ملاقات اتفاقی، علوی، فریور، مسعود فرزاد و مجتبی مینوی به یکدیگر می‌پیوندند و جمعی به نام “ربعه” تشکیل می‌دهند.

 

نام “ربعه” را خود بزرگ علوی به این شرح توضیح می‌دهد: “در آن روزها، هدایت، مینوی، فرزاد و من (که بعدها دیگران هم به آن پیوستند) دیدارهای مرتبی داشتیم بازار ادب در انحصار هفت هشت شخصیت ممتاز بود، مثل حکمت، تقی‌زاده، اقبال، قزوینی، سعید نفیسی و از این شمار. یک روز همین‌طور بی‌مقدمه، فرزاد گفت: ‘ما خودمان هم گروه “ربعه” هستیم.’ گفتم: بابا ربعه که معنا ندارد. فرزاد در پاسخ گفت: ‘معنا ندارد، ولی با سبعه (هفت) قافیه دارد.’ با این ترتیب بود که “ربعه” در برابر “سبعه” پیدا شد وگرنه گروهی با نام و برنامه‌ای خاص نبود، بلکه تنها زاییدهٔ یک شوخی بود.”

علی‌اکبر علوی، نویسندهٔ ایرانی، در زندگی‌اش مسیری پرفراز و نشیب را طی کرد. او که از مشاوران کمیته مرکزی حزب توده بود، در سال ۱۳۳۲ به منظور اخذ “مدال صلح” از ایران به وین و از طریق پراگ به بوداپست، پایتخت مجارستان، سفر کرد. با وقوع کودتای ۲۸ مرداد، در اروپا ماند و از آلمان شرقی پناهندگی خواست. او در نهایت در دسامبر ۱۹۵۳ موفق به اخذ ویزای آلمان شرقی شد و تا زمان انقلاب ۵۷ در برلین شرقی سکونت داشت.

 

با درگذشت علوی در ۲۸ بهمن ۱۳۷۵، به طور کلی مراحل مختلف زندگی و فعالیت‌های او طی گردید. او به عنوان مسئول مستقیم همه امور اعضای حزب توده در جمهوری دموکراتیک آلمان منصوب شد و در دانشگاه هومبولت به عنوان استادیار فعالیت کرد. او در زمینه‌های تحقیق و تدریس در دانشگاه مشغول به کار بود و به تأسیس رشته ایران‌شناسی و زبان فارسی پرداخت. در زمان بازنشستگی، به مطالعه و تحقیق در مورد ادبیات فارسی پرداخته و لغت‌نامهٔ فارسی – آلمانی را تدوین کرد.

 

در ادبیات، او با آثاری همچون «چمدان» و «چشمهایش» شناخته می‌شود. «چشمهایش» به عنوان یک رمان معروف و جذاب، تأثیر روانشناختی فروید را در خود جای داده و دربارهٔ رهبر یک گروه انقلابی و عشق یک زن از طبقه مرفه است. همچنین، علوی آثاری به زبان آلمانی نیز نگاشته و در زمینه‌های مختلف به تحقیق و تدریس مشغول بوده است.

 

پس از پیروزی انقلاب ۵۷، به ایران بازگشت ولی بعداً دوباره به آلمان شرقی رفت. وی در برلین شرقی درگذشت و در گورستان کلمبیادام به خاک سپرده شد. پس از گذشت ۲۰ سال از مرگ وی، جامعه ایرانیان در آلمان تلاش می‌کند تا آرامگاه او را حفظ کرده و به عنوان یکی از شخصیت‌های برجستهٔ ادبی و فرهنگی، از واگذاری یا تغییر کاربری آن جلوگیری نماید.

 

بزرگ علوی، به عنوان بنیان‌گذار ادبیات داستانی زندان در زبان فارسی شناخته می‌شود. او با آثاری همچون “ورق‌پاره‌های زندان” و “نامه‌ها”، توانسته است ژانری جدید را در ادبیات فارسی معرفی کند که به “ادبیات زندان” مشهور شده است. این ژانر به نوعی اظهارنظر اجتماعی از زاویهٔ زندگی در زندان، تجربیات زندانیان و نگاهی به سیاست و اجتماع دوران او می‌پردازد.

 

گرایش بزرگ علوی به اثرآفرینی اجتماعی او را از دیگر نویسندگان متمایز می‌کند. ادبیات اجتماعی به‌دست‌دادن احساس خاص زمان نویسنده از حیث اجتماعی، تاریخی و فرهنگی است. بزرگ علوی در آثارش تلاش کرده است تا خواننده را با محیط‌ها و شرایط اجتماعی و تاریخی نویسنده همراه کند. در دوران دوم نویسندگی او، خصوصاً پس از مجموعه داستان “چمدان”، این تمایل به شکل کامل‌تر و محسوس‌تر بیان شده است، به ویژه در آثاری مانند “ورق‌پاره‌های زندان” و “نامه‌ها”.

 

آثار بزرگ علوی نه تنها اثراتی ادبی بر جامعه ایران داشته است بلکه تأثیرات عمیقی بر نویسندگان و ادبیات فارسی به ویژه در زمینه ادبیات اجتماعی داستانی داشته است. نویسندگانی چون احمد محمود، نسیم خاکسار، و علی‌اشرف درویشیان از بزرگ علوی تأثیر گرفته‌اند. ایشان توانسته است با ترکیبی از نثر روان و ساده، واقع‌گرایی اجتماعی و نگاهی نو به زندگی اجتماعی، محبوبیت خاصی در ادبیات ایران به دست آورد.

 

بهارلو نیز اظهار داشته که بزرگ علوی همیشه روحیهٔ مبارزه‌جویانهٔ خود را در آثارش حفظ کرده و با تأکید بر واقع‌گرایی اجتماعی، نابسامانی‌ها و مشکلات اجتماعی را در آثارش به تصویر کشیده است. این تمایل به نوعی او را از دیگر نویسندگان هم زمانش متمایز می‌کند.

 

در نهایت، می‌توان گفت که بزرگ علوی با برجسته کردن جنبه‌های اجتماعی و تاریخی در آثار خود، به عنوان یک نویسنده اجتماعی به مخاطبان خود پیام‌هایی ارائه کرده و در توسعه ادبیات داستانی اجتماعی در ایران نقش مهمی ایفا کرده است.

 

ورق‌پاره‌های زندان” در سال ۱۳۲۰/ ۱۹۴۱ میلادی چاپ شد و بزرگ علوی آن را به خواهرش بدری علوی اختصاص داد. این کتاب نوشته‌های او در زندان را شامل می‌شود و به شرایط سیاسی و اجتماعی ایران در دوران حکومت رضاشاه پهلوی می‌پردازد. در دیباچه‌اش بیان کرده است که این نوشته‌ها بر روی ورق‌های پاره، کاغذ قند، کاغذ سیگار اشنو یا پاکت‌هایی که برای ما میوه و شیرینی می‌آوردند، نگاشته شده‌اند، زیرا خود نوشتن و خواندن در زندان ممنوع بوده است.

 

“ورق‌پاره‌های زندان” به صورت یک مجموعه داستان کوتاه تشکیل شده و در پنج فصل به داستان‌های مختلفی پرداخته است. این داستان‌ها به تصویر زندگی، سرگذشت، و دلایل محکومیت هم‌بندهایش می‌پردازند. عناوین داستان‌ها شامل “ایرج و روشن”، “آقای م و دختر خاله‌اش”، “ببولی”، “مرتضی و مارگریتا” و… هستند.

 

رمان “چشم‌هایش” نیز درباره بخشی از زندگی یک هنرمند مبارز است که گوشه‌هایی از وضعیت اجتماعی ایران در دوران حکومت رضاشاه را نشان می‌دهد. در این رمان، به فعالیت‌های هنری این هنرمند، شرایط اجتماعی و سیاسی زمانه، و مبارزات علیه حکومت پرداخته شده است.

 

دربارهٔ نقاشی‌گر معروف به نام “استاد ماکان” نیز که در تبعید قرار دارد و از مبارزان علیه استبداد حاکمیت رضاشاه است، اطلاعاتی ارائه شده است. از آثار باقی‌مانده او، پرده‌ای به نام “چشمهایش” است که چشم‌های زنی را نشان می‌دهد که به نظر می‌رسد رازهایی را پنهان کرده است.

 

در رمان “چشم‌هایش”، راوی داستان ناظم مدرسه و مدیر نمایشگاه نقاشی است که به دنبال کشف راز چشمانی در یک تابلو است. او تصمیم می‌گیرد مدل این تابلو را پیدا کند تا اطلاعات بیشتری درباره آن بدست آورد. بعد از چند سال، مدل تابلو را پیدا می‌کند که نام او فرنگیس است. در گفتگو با فرنگیس، او داستان زندگی خود و تأثیر زیبایی و جذابیت خود بر مردان را بازگو می‌کند.

 

فرنگیس اشاره می‌کند که او از خانواده‌ای اشرافی است و زیبایی او توجه مردان زیادی را جلب کرده است. اما مردانی که با او ارتباط برقرار می‌کرده‌اند، عاشق‌باز و بازیچه‌ای بوده‌اند. فرنگیس تا زمانی که با استاد ملاقات می‌کند، کسی را نمی‌یابد که به زیبایی و جذابیت او توجهی نداشته باشد. برای جلب توجه استاد، حتی در تهران و اروپا، در نشست‌های زیرزمینی که زیر نظر استاد برگزار می‌شود، همکاری می‌کند. اما استاد اهمیتی به فداکاری او نمی‌دهد و حتی به کُنه احساسات و عواطفش پی نمی‌برد. در برابر استاد، فرنگیس هراسی را از خود نشان می‌دهد و به‌ویژه از چشمانش.

 

در پایان داستان، استاد توسط پلیس گرفتار می‌شود و فرنگیس به او پیشنهاد ازدواج با رئیس شهربانی را می‌دهد تا استاد از مرگ نجات یابد. استاد به تبعید فرستاده می‌شود و هرگز از فداکاری زن آگاه نمی‌شود. او داستان و تلقی‌های خود از فرنگیس را در پرده‌ای به نام “چشم‌هایش” به یادگار می‌نهد. این چشمان به‌طور کلی تصویر زنی مرموز، دمدمی‌مزاج و هوسباز و خطرناک را نشان می‌دهند. اما فرنگیس می‌داند که استاد هیچگاه به ژرفای روح او پی نبرده و این چشمان از آنِ او نیستند.

“میرزا” یک مجموعه داستان کوتاه از بزرگ علوی میرزا است که در طول ۱۵ سال اول زندگی‌اش در آلمان نوشته شده است. این مجموعه شش داستان کوتاه شامل “میرزا”، «آب»، «دربدر»، «احسن القصص»، «وبا» و «یکه و تنها» می‌شود. مهمترین ویژگی این مجموعه داستان‌ها، استقلال نسبی میان داستان‌ها و حفظ سبک هنری بزرگ علوی در همهٔ آثارش است.

 

“موریانه” نیز یک رمان است که چند سال پس از براندازی دولت شاهنشاهی ایران نوشته شد. در این رمان، رویدادهای سال‌های پایانی دهه ۱۳۳۰ تا چند روز پس از انقلاب اسلامی از زبان یک مقام ساواک بیان می‌شود. این رمان به دیدگاه نویسنده نسبت به موریانه‌های جستجوگر در دوران پهلوی می‌پردازد.

 

“گیله‌مرد” هم یک مجموعه داستان کوتاه از بزرگ علوی میرزا است. این مجموعه شامل هشت داستان با عناوین «گیله مرد»، «اجاره خونه»، «دزاشوب»، «یه‌ره‌نچکا»، «یک زن خوشبخت»، «رسوایی»، «خائن» و «پنج دقیقه پس از دوازده» است. داستان اصلی دربارهٔ گیله‌مردی است که به جنبش دهقانی می‌پیوندد و پس از هجوم مأموران و کشته شدن زنش به جنگل پناه می‌برد.

 

“روایت” آخرین رمان بزرگ علوی است که پس از مرگ او در سال ۱۹۹۷ چاپ شد. در آغاز این رمان، نویسنده خود را ملزم به توجیه و توضیح آثار گذشته خود می‌داند. این رمان را نه قصه و نه رمان، بلکه یک روایت توصیف می‌کند. نویسنده خود می‌گوید: «هیچ گونه حادثهٔ غریب و عجیبی در آن وجود ندارد. حکایت نیست، روایت است. سرگذشت نیست، تاریخچهٔ دورانی است که از روی نواری دربارهٔ رویدادهای زندگی انسانی رنج‌کشیده، نقل شده‌است.»

 

بزرگ علوی همچنین ترجمه‌هایی از آثار غیرداستانی انجام داده است، از جمله ترجمه‌هایی از آثاری همچون “دوشیزهٔ اورلئان” از فریدریش شیلر و “باغ آلبانو” از آنتون چخوف.

 

در زمینهٔ شمایل فرهنگی، بزرگ علوی به عنوان یکی از شخصیت‌های رمان “کمی بهار” از شهرنوش پارسی‌پور ظاهر می‌شود

مشخصات اثر : بزرگ علوی

بیشتر از بینش نوین بدانید

بینش نوین

کتاب‌های صوتی نیما شهسواری در شبکه‌های اجتماعی

از طرق زیر می‌توانید فرای وب‌سایت جهان آرمانی در شبکه‌های اجتماعی به آثار صوتی نیما شهسواری دسترسی داشته باشید

توضیحات پیرامون درج نظرات

پیش از ارسال نظرات خود در وب‌سایت رسمی جهان آرمانی این توضیحات را مطالعه کنید.

برای درج نظرات خود در وب‌سایت رسمی جهان آرمانی باید قانون آزادی را در نظر داشته و از نشر اکاذیب، توهین تمسخر، تحقیر دیگران، افترا و دیگر مواردی از این دست جدا اجتناب کنید.

نظرات شما پیش از نشر در وب‌سایت جهان آرمانی مورد بررسی قرار خواهد گرفت و در صورت نداشتن مغایرت با قانون آزادی منتشر خواهد شد.

اطلاعات شما از قبیل آدرس ایمیل برای عموم نمایش داده نخواهد شد و درج این اطلاعات تنها بستری را فراهم می‌کند تا ما بتوانیم با شما در ارتباط باشیم.

برای درج نظرات خود دقت داشته باشید تا متون با حروف فارسی نگاشته شود زیرا در غیر این صورت از نشر آن‌ها معذوریم.

از تبلیغات و انتشار لینک، نام کاربری در شبکه‌های اجتماعی و دیگر عناوین خودداری کنید.

برای نظر خود عنوان مناسبی برگزینید تا دیگران بتوانند در این راستا شما را همراهی و نظرات خود را با توجه به موضوع مورد بحث شما بیان کنند.

توصیه ما به شما پیش از ارسال نظر خود مطالعه قوانین و شرایط وب‌سایت رسمی جهان آرمانی است برای مطالعه از لینک‌های زیر اقدام نمایید.

بخش نظرات

می‌توانید نظرات، انتقادات و پیشنهادات خود را از طریق فرم زبر با ما و دیگران در میان بگذارید.
0 0 آرا
امتیازدهی
اشتراک
اطلاع از
guest
نام خود را وارد کنید، این گزینه در متن پیام شما نمایش داده خواهد شد.
ایمیل خود را وارد کنید، این گزینه برای ارتباط ما با شما است و برای عموم نمایش داده نخواهد شد.
عناون مناسبی برای نظر خود انتخاب کنید تا دیگران در بحث شما شرکت کنند، این بخش در متن پیام شما درج خواهد شد.

0 دیدگاه
بازخورد داخلی
مشاهده همه نظرات

تازه‌ترین آثار منتشر شده از همراهان وب‌سایت جهان آرمانی

باورهای بینش نوین

راه‌های ارتباط با بینش نوین

راهنما پروفایل

راهنمایی‌های لازم برای ویرایش پروفایل و حساب کاربری شما
زندگی‌نامه

در این بخش می‌توانید توضیح کوتاهی درباره‌ی خود مطرح کنید، در نظر داشته باشید که این بخش را همه‌ی بازدیدکنندگان خواهند دید، حتی میهمانان، در صورت دیدن لیست اعضا و در مقالات و نگاشته‌های شما

کشور و سن شما

کشور انتخابی محل سکونت شما تنها به مدیران نمایش داده خواهد شد و انتخاب آن اختیاری است

تاریخ تولد شما به صورت سن قابل رویت برای عموم است و انتخاب آن بستگی به میل شما دارد

باورهای من

گزینه‌های در پیش رو بخشی از باورهای شما را با عموم در میان می‌گذارد و این بخش قابل رویت عمومی است، در نظر داشته باشید که همیشه قادر به تغییر و حذف این انتخاب هستید با اشاره‌ی ضربدر این انتخاب حذف خواهد شد

راه‌های ارتباطی

در این بخش می‌توانید آدرس شبکه‌های اجتماعی، وب‌سایت خود را با مخاطبان خود در میان بگذارید برخی از این آدرس‌ها با لوگو پلتفرم و برخی در پروفایل شما برای عموم به نمایش گذاشته خواهد شد

حساب کاربری

در این بخش می‌توانید نام و نام خانوادگی، آدرس ایمیل و همچنین رمز عبور خود را ویرایش کنید همچنین می‌توانید اطلاعات خود را از نمایش عمومی حذف کنید و به صورت ناشناس در وی‌سایت جهان آرمانی فعالیت داشته باشید

راهنما ثبت‌نام

راهنمایی‌های لازم برای ثبت‌نام در وب‌سایت جهان آرمانی
نام کاربری

نام کاربری شما باید متشکل از حروف لاتین باشد، بدون فاصله، در عین حال این نام باید منحصر به فرد انتخاب شود

نام و نام خانوادگی

نام و نام خانوادگی شما باید متشکل از حروف فارسی باشد، بدون استفاده از اعداد 

در نظر داشته باشید که این نام در نگاشته‌های شما و در فهرست اعضا، برای کاربران قابل رویت است

ایمیل آدرس

آدرس ایمیل وارد شده از سوی شما برای مخاطبان قابل رویت است و یکی از راه‌های ارتباطی شما با آنان را خواهد ساخت، سعی کنید از ایمیلی کاری و در دسترس استفاده کنید

رمز عبور

رمز عبور انتخابی شما باید متشکل از حروف بزرگ، کوچک، اعداد و کارکترهای ویژه باشد، این کار برای امنیت شما در نظر گرفته شده است، در عین حال در آینده می‌توانید این رمز را تغییر دهید

قوانین

پیش از ثبت‌نام در وب‌سایت جهان آرمانی قوانین، شرایط و ضوابط ما را مطالعه کنید

با استفاده از منو روبرو می‌توانید به بخش‌های مختلف حساب خود دسترسی داشته باشید

  • دسترسی به پروفایل شخصی
  • ارسال پست
  • تنظیمات حساب
  • عضویت در خبرنامه
  • تماشای لیست اعضا
  • بازیابی رمز عبور
  • خروج از حساب

عضویت در خبر نامه وب‌سایت جهان آرمانی

پرتال دسترسی به آثار

blank

در دسترس نبودن لینک

در حال حاضر این لینک در دسترس نیست

بزودی این فایل‌ها بارگذاری و لینک‌ها در دسترس قرار خواهد گرفت

در حال حاضر از لینک مستقیم برای دریافت اثر استفاده کنید

چرا ثبت نام در وب‌سایت جهان آرمانی؟

شما با ثبت نام در وب‌سایت جهان آرمانی می‌توانید در پیشبردن اهداف ما برای رسیدن به جهانی در آزادی و برابری مشارکت کنید

وب‌سایت جهان آرمانی بستری است برای انتشار آثار نیما شهسواری به صورت رایگان

بی‌شک برای دستیابی به این آثار دریافت مطالعه و … نیازی به ثبت نام در این سایت نیست

اما شما با ثبت‌نام در وب‌سایت جهان آرمانی می‌توانید در این بستر نگاشته‌های خود را منتشر کنید

این را در نظر داشته باشید که تالار گفتمان دیالوگ از کمی پیشتر طراحی و از خدمات ما محسوب می‌شود که بی‌شک برای درج مطالب شما بستر کامل‌تری را فراهم آورده است،

 

ثبت آثار

blank

توضیحات

پر کردن بخش‌هایی که با علامت قرمز رنگ مشخص شده است الزامی است.

در هنگام درج بخش اطلاعات دقت لازم را به خرج دهید زیرا در صورت چاپ اثر شما داشتن این اطلاعات ضروری است

بخش ارتباط، راه‌هایی است که می‌توانید با درج آن مخاطبین خود را با آثار و شخصیت خود بیشتر آشنا کنید، فرای عناوینی که در این بخش برای شما در نظر گرفته شده است می‌توانید در بخش توضیحات شبکه‌ی اجتماعی دیگری که در آن عضو هستید را نیز معرفی کنید.     

شما می‌توانید آثار خود را با حداکثر حجم (20mb) و تعداد 10 فایل با فرمت‌هایی از قبیل (png, jpg,avi,pdf,mp4…) برای ما ارسال کنید،

در صورت تمایل شما به چاپ و قبولی اثر شما از سوی ما، نام انتخابی شامل عناوینی است که در مرحله‌ی ابتدایی فرم پر کرده‌اید، با انتخاب یکی از عناوین نام شما در هنگام نشر در کنار اثرتان درج خواهد شد.

پیش از انجام هر کاری پیشنهاد ما به شما مطالعه‌ی قوانین و شرایط وب‌سایت رسمی جهان آرمانی است برای این کار از لینک‌های زیر اقدام کنید.

تأیید ارسال پیام

پیام شما با موفقیت ارسال شد

ایمیلی از سوی وب‌سایت جهان آرمانی در راستای تأیید ارسال پیام دریافت خواهید کرد

در صورت نیاز به تماس و درج صحیح اطلاعات، با شما تماس گرفته خواهد شد.

تأیید ارسال فرم

فرم شما با موفقیت ثبت شد

ایمیلی از سوی وب‌سایت جهان آرمانی در راستای تأیید ارسال فرم دریافت خواهید کرد

در صورت نیاز به تماس و درج صحیح اطلاعات، با شما تماس گرفته خواهد شد.